Om os

Om Lendmore.dk


LendMore.dk er en online låneplatform, som er ejet af Admill Aps som er bosiddende på Vestergade 48H i Aarhus C.

Hos LendMore.dk bestræber vi os på at tilbyde en nem og bekvem måde at låne penge på. Vi ønsker at gøre det muligt for alle at få adgang til lån, uanset om det er til en uforudset udgift eller til at realisere en drøm.

Vi har gjort det til vores mission at skabe en gennemsigtig låneoplevelse for vores kunder. Vi tilbyder klare og enkle vilkår, så vores kunder kan føle sig trygge og godt informerede, når de låner penge via os.

Vi sætter en ære i at have en hurtig og effektiv ansøgningsproces, hvor vores kunder kan ansøge om lån online og modtage svar inden for få minutter. Vi arbejder hårdt på at sikre, at vores kunder får en god oplevelse, når de låner penge hos os, og at de føler sig godt behandlet og respekteret.

Vi hos LendMore.dk er stolte af at være en del af Admill-familien


Det er 100 % uforpligtende at ansøge gennem Lendmore og vi stiller ikke spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til.

Hvis du ønsker at låne gennem Lendmore kan du starte din ansøgning ved at klikke her. Det er helt uforpligtende Og det tager kun 2 minutter at gennemføre ansøgningsprocessen.

Vi håber du får en god oplevelse med Lendmore og ønsker dig held og lykke med din låne ansøgning.


Har du spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål eller tekniske problemer med din låneansøgning på Lendmore.dk kan du sende en mail til kundeservice på info@lendmore.dk.

God fornøjelse med din låneansøgning.